Dragnea, surprins în timp ce se autograția la el în birou

Cu toate că atârnase de clanța ușii semnul cu “Nu deranjați, lucrez în slujba poporului”, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost surprins de un subaltern în timp ce se autograția furibund cu mâna dreaptă, ținând în cealaltă mână un document ce semăna foarte mult cu o ordonanță de urgență guvernamentală noul cod de procedură penală.

Cu pantalonii strânși în jurul gleznelor, aplecat înspre sine ca un cocoșat, Dragnea se autograția maniacal, stând cu spatele la ușă, motiv pentru care a continuat să se autograțieze secunde bune după ce premierul Grindeanu Dăncilă a intrat, și-a dres vocea și a scăpat un salut he he anemic. Chiar și după ce a fost descoperit, Dragnea a insistat să-și ducă la bun sfârșit autograțierea și l-a rugat a rugat-o frumos pe Grindeanu Viorica să închidă ușa, să nu-l vadă poporul, căci nu mai are mult.

Nu mică le-a fost mirarea celor ce-l cunosc pe domnul Dragnea să afle că acesta încă se autograțiază la vârsta lui. “E bine că mai poate și că încă nu l-a lăsat organul legislativ, a declarat mirat Ministrul Injustiției, dar e ciudat că o face singur în condițiile în care sunt atâția oameni care i-ar face-o cu plăcere. Eu, de exemplu, l-aș grația până n-ar mai ști cum îl cheamă.”

Gestul autograțierii este cu atât mai neînțeles cu cât domnul Dragnea se află într-o relație fericită cu legea, o lege permisivă care îl pedepsește cu suspendare și nu se manifestă gelos atunci când acesta o înșală cu legi mai tinere. Pe deasupra, dar uneori și pe dedesubt, Dragnea mai are și o iubită tânără care ar putea să-i alunge pofta de autograțieri, dacă acesta ar avea încredere să se lase pe mâna ei.

Chestionat de presă în legătură cu acest vulgar incident, Dragnea a declarat sincer, cu mâna pe șliț, că nici nu știe nimic despre vreo autograțiere, nici păr în palmă nu i-a crescut.

2 thoughts on “Dragnea, surprins în timp ce se autograția la el în birou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.