Astrologia e pe bune – 5 argumente științifice, demonstrabile empiric

1.Horoscopul poate fi folosit în instanță pe post de circumstanță atenuantă. Dacă îi explici judecătorului că ți-ai ucis nevasta pe motiv că, în ziua aia, Marte era în conjuncție cu Venus și că asta înseamnă lovituri cauzatoare de moarte în casa dragostei, vei avea șanse maxime să scapi ieftin, cu suspendare sau muncă în folosul comunității.

2.Băncile au început să acorde credite în funcție de astrograme. Dacă stelele spun că vei avea un succes financiar răsunător peste câteva luni, băncile vor lua asta ca o pe dovadă clară a bonității tale și vor aproba mult mai ușor creditul de nevoi personale sau împrumutul de care ai nevoie pentru a-ți deschide salonul de masaje Reiki pentru câini vegani.

3.Poți să te învoiești de la serviciu motivând avertismentele astrologului. Managerii și patronii înțeleg consecințele nefaste ce derivă dintr-un horoscop care anunță că va fi o zi de căcat pe Capricorn și, din aceasta cauză, preferă să se descurce fără Capricorni în acele zile.

Asta se poate testa. Data viitoare când citiți ceva nașpa despre zodia voastră, spuneți-i șefului că o să lipsiți de la muncă în acea zi pentru că horoscopul v-a prezis doar una din cinci steluțe la capitolul Succes Profesional. Șeful va înțelege și vă va da liber plătit. Asta dacă e șeful e un lider adevărat, nu doar un “patron” clasic. Funcționează de fiecare dată. 

4.Toți oamenii de succes au aceeași zodie: Leu. Toți. Se poate verifica. De la președinți la manageri de top și de la fotbaliști la Smiley. Pentru că Leu este singura zodie care-ți garantează un destin măreț încă de la naștere, iar toate celelalte zodii sunt doar de umplutură, ca să aibă horoscopul un număr rotund de simboluri. Explicația e simplă: zodia Leu se împarte între lunile iulie și august, luni care și-au primit numele de la generalul ajuns dictator Iulius Cezar, respectiv împăratul Augustus. Niște oameni exatrordinari, titani ai istoriei. Orice om născut în zodia Leului va ajunge sus. E garantat.

5.Marile spitale și centre de însănătoșire grabnică au adăugat horoscopul în lista de analize care trebuie efectuate înaintea unei operații. Este crucial ca, înaintea unei intervenții, doctorii să cunoască valorile hemoglobinei, trigliceridelor, VSH-ului, precum și estimările despre sănătate ale fiecărei zodii în parte. Cunoscând toate aceste variabile, ei pot lua cele mai bune decizii pentru sănătatea pacientului. Orice chirurg care se respectă va refuza să opereze în ziua în care pacientul dispune de o prognoză astrală negativă la capitolul Sănătate.

Sursa foto: deviantart.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.