Android va lansa o aplicație pentru alergatul cu cercul

Pentru a acoperi nevoile de entertainment ale păturilor mai sărace ale populației, Android va lansa în curând o aplicație pentru smartphone-uri ce va imita îndeaproape senzațiile oferite de celebrul joc de alergat cu cerc. 

Photo: BBC
În ziua de azi doar cine nu vrea nu are un smartphone, de aceea decizia celor de Android de a distribui aplicația în mod gratuit are aromă de operă caritabilă și e perfect justificată. Mai mult, genul acesta de pomană aruncată sărmanilor ce nu-și pot cumpăra aplicații și utilizează doar variantele Demo sau Free le va gâdila orgoliul de filantropi multimilionarilor din spatele imensei companii.

Evoluția alergatului cu cerc de-a lungul secolelor
Nu s-au lansat deocamdată foarte multe detalii legate de aplicația respectivă și nici despre momentul în care ea va fi adaptată pentru iPhone. Din ceea ce s-a zvonit până acum se știe că pentru o experiență completă a jocului utilizatorii vor trebui să alerge pe stradă cu smartphone-ul în mână, folosind în același timp touchscreen-ul pentru a menține în echilibru cercul. 
Vor exista în mod natural mai multe nivele de dificultate și diferite viteze de fugă, putându-se opta între cercurile mai firave, de lemn, jenți vechi de bicicletă sau cauciucuri uzate de Dacie. Aplicația va fi o adevărată mană cerească pentru utilizatorii cu un buget limitat, dar și pentru nostalgicii care vor să retrăiască măcar o fărâmă din bucuriile copilăriei.
———-
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.