Adolescentă naivă află în cel mai neplăcut mod că “vitamina P” e doar un eufemism

Dând curs unei foarte tentante invitații la o plimbare în oraș, o adolescentă a aflat cu neplăcere câteva ore mai târziu că vitamina P era doar un eufemism pentru ceva mult mai neplăcut, ceva la care nici nu se așteptase atunci când a acceptat să-l urmeze acasă pe băiatul respectiv pentru un shake de proteine.


Convinsă că băiatul are doar cele mai nobile intenții la inimă, ea s-a lăsat foarte ușor abordată cu replica “Ce faci fetele?”, deși la acel momentul era chiar singură și nu se vedea țipenie de picior feminin prin zonă.

A acceptat apoi să fie urmată de tânărul ambițios în timp ce se plimba fără țintă prin oraș, fără să fie deloc deranjată de insistența agresivă a acestuia și fără să strâmbe măcar din nas la replicile insinuante cu un adânc substrat sexual, pe care e foarte probabil pur și simplu să nu le fi înțeles la momentul respectiv, în baza unei adorabile inocențe copilărești, inocență ce a fost drastic curmată odată cu nefericita doză de vitamina P ce i-a fost administrată ușor forțat mai târziu.

Dar așa cum orice nor ascunde în spatele lui o rază de soare, naiva adolescentă a reușit să aleagă părțile bune din această experiență nefastă și nu crede că data viitoare nu va mai fi păcălită atât de ușor. De asemenea, acum știe prea bine ce este acela un eufemism și că nu numai că vitamina P nu este o vitamină adevărată, ci chiar poate avea efecte dăunătoare asupra organismului.

———-
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.