7 pedepse mai puțin obișnuite pentru violatorii din Vaslui

Da, mamă, am violat-o / Pentru c-așa mă știu manifesta / 
Și n-am nevoie de consimțămînt/ Nu-mi spune că nu ai pățit și tu așa.

Cîntecul Deliei într-o realitate paralelă predominant vasluiană

Despre cei șapte puleți vasluieni care au violat o tînără de 18 ani cu o cruzime care i-ar face și pe jihadiștii statului islamic să spună “Jos turbanul!” știe deja întreaga țară. Cine nu cunoaște subiectul se poate oripila citind mai multe despre el aici, aici sau aici. Sau aici, unde Simona Tache concluzionează metaforic și trist că România e un sat din Vaslui. Un sat în care femeile merită să fie violate pentru că se îmbracă provocator și îi instigă la astfel de acte barbarice pe flăcăii sfioși ai satului. Un sat în care violul poartă simpatică poreclă de “sex surpriză” și pedeapsa ar trebui să aibă aceeași durată cu crima lor, adică 5 minute.

Eu sînt de altă părere, și anume că durata pedepsei ar trebui să fie egală cu durata durerii psihice provocate fetei. Adică să iasă băieții din pușcărie atunci cînd zice fata că nu o mai deranjează că cei șapte samurai sexuali au reprodus cu ea în multiplu de șapte scena aia celebră din filmul Irreversible. Adică niciodată.

Dar așa sînt eu, mai romantic, în sensul că îmi plac răzbunările poetice și pline de imaginație pe care le văd prin filme. De aceea cred că playboii vasluieni ar trebui să se bucure de pedepse personalizate. Am făcut chiar și o listă cu cîteva scenarii:
1. Să fie obligați să-și petreacă restul zilelor în Vaslui.
2. Să fie mușcați de testicule de vipere bolnave de Sida.
3. Să facă cancer la suflet. Pardon, cred că pe ăla îl au deja.
4. Să reconstituie zilnic scena violului, dar cu mamele lor.
5. Să facă doctorul Ciomu cu ei ce-a făcut Ramsay Bolton cu Theon Greyjoy. 
6. Să fie închiși în închisori în care ei să fie cei mai atrăgători tipi. 
7. Să le fie electrocutate genitalele de fiecare dată cînd Ponta spune o minciună.
Astea-s doar cîteva din ideile mele. Lista e deschisă și poate fi completată, dacă aveți idei originale și pe măsură, gen un Hunger Games cu violatori în care finalistul se salvează doar dacă poate viola o ursoaică cu pui.
poza e de aici
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.