3 indicii clare ce prevestesc gaypocalipsa

Niciodată valorile tradiționale n-au fost mai amenințate de spectrul pervers și rogvaiv al homosexualității ca acum. Trăim zile tulburi, în care devine din ce în ce mai greu să-i explici copilului tău că dragostea fizică suportă multiple forme de manifestare, nu doar bărbat cu femeie, bărbat cu studentă în fustă mini, băbat cu milfă sau doi bărbați cu o femeie într-un jacuzzi.

Propaganda libertinilor obsedați sexual lubrifică drumul umanității către gaypocalipsă. Semnele sînt mai clare ca oricînd. Normalitatea își dă ultimele suflări. Homoeroticismul se răspîndește cu viteze de sex oral executat rapid în baie, la un chef. Nimeni nu va fi în siguranță. Mai ales copiii mici, despre care se știe că vor să bage în gură tot ce văd.

Indiciile sînt greu de ignorat:

1. În ultima vreme, au fost documentate foarte multe cazuri de curcubeu. E plină social media de poze cu curcubee. Lobby clar în direcția legebeteului. Nu poate fi o coincidență legată de cantitatea de apă din atmosferă și felul prin care se reflectă, refractă și dispersează lumina prin ea. E un indiciu clar că vine Sfîrșitul Zilelor Hetero.

2. A crescut rata divorțurilor. Un bărbat care divorțează de o femeie nu o să vrea să se recăsătorească cu altă femeie, că ar fi cam același lucru. O să vrea cu un bărbat, să cunoască ceva nou. La fel și cu femeile. Astfel, va crește rata homosenzualităților bărbat cu bărbat și femeie cu femeie. Eventual, trei femei într-o cameră de hotel, după ce s-au întors de la o conferință pe tema marketingului digital.

3. A spus-o chiar și Olivia Steer: viitorul sună gay. Iar o femeie care știe să facă prăji fără foc e cea mai în măsură să vorbească despre cum homosexualitatea poate avea ca efect declinul natalității și extincția totală a rasei umane. Sau despre vaccinuri.

Gaypocalipsa pare, în lumina colorată a acestor indicii, inevitabilă. Fiecare se va proteja cum poate. Din cîte am înțeles, majoritatea vor folosi prezervativul.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.