15 lucruri mai puțin cunoscute despre testicule

1.Bărbații au, în medie, două testicule. Motivul e simplu: unul singur ar arăta ciudat, iar trei e deja prea mult.

2.Testiculele sunt cea mai sensibilă parte a corpului masculin. Ele atârnă în exteriorul corpului, expuse pericolelor, drept compensație pentru faptul că bărbații nu au menstruație.

3.Testiculele mai sunt cunoscute și sub numele de ‘fudulii‘. Asta deși n-am auzit să existe bărbați care să se mândrească cu testiculele lor.

4.Mărimea testiculelor variază în funcție de distanța de la care le privești.

5.Operația de îndepărtare a testiculelor se numește ‘castrare‘. Unele femei sunt capabile să castreze bărbații cu o singură privire.

6.Testiculele ar fi complet ignorate dacă unii bărbați n-ar alege să se adreseze unul altuia cu apelativul ‘coaie‘.

7.’Testicool‘ ar fi un nume grozav pentru un deodorant destinat acelei zone.

8.Un genunchi în testicule e cel mai dureros lucru pentru un bărbat. E mai dureros și decât o bătaie luată acasă de echipa favorită. E mai dureros și decât senzația aia pe care-o ai atunci când cineva îți lovește mașina în ziua în care ai cumpărat-o.

9.Spre deosebire de părul alb din cap, părul alb de pe testicule nu te face să pari mai distins.

10.În ciuda a tot ce se spune, cantitatea de sânge din testicule nu influențează curajul. Drept dovadă, femeile pot fi mai curajoase decât bărbații.

11.În afară de rolul jucat în reproducere, testiculele nu ajută la nimic, nici măcar la înjurături.

12.Unele femei simt nevoia să acorde atenție și testiculelor în timpul actului sexual. Acest lucru nu e necesar, pentru că și bărbații le ignoră atunci când au grijă de ei înșiși, dacă știi cum zic.

13.Testiculele coboară din abdomen la scurt timp după naștere. Apoi, pe măsură ce posesorul lor înaintează în vârstă, ele continuă să coboare, apropiindu-se tot mai mult de genunchi.

14.Sacul cărnos în care sălășluiesc testiculele se numește ‘scrot‘, pentru că tot ce ține de organele genitale trebuie să poarte un nume oribil sau dezgustător.

15.Testiculele produc testosteronul, hormon responsabil pentru toate prostiile pe care le-a făcut, le face sau le va face vreodată un bărbat în viața lui. Deci hormonii sunt de vină, nu el.

Foto: huffpo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.