15 lucruri mai puțin cunoscute despre homosexuali și nunțile lor

Dacă niște bărbați în fustă care nu prea primesc femei în organizația lor vor să modifice Constituția astfel încît să definească termenul de “familie” ca uniunea dintre un bărbat și o femeie, cred că e util să înșir aici cîteva lucruri mai puțin cunoscute despre homosexualitate. Poate că, astfel, cei care sînt împotriva ei vor învăța că nu au de ce să se teamă și că o căsătorie între două persoane de același sex nu-i afectează mai mult decît un banal mariaj heterosexual.

Ha! Glumeam, n-ai cum să-i educi pe fraieri, că-s imuni la argumente logice și raționament, așa că am scris cîteva chestii amuzante pentru ăia deschiși la minte și pentru ăia nehotărîți. Ia, poftim!

1. Homosexualitate e atunci cînd două persoane de același sex se iubesc și întrețin relații intime. Atunci cînd nu se iubesc, dar întrețin, totuși, relații intime, înseamnă că sînt în facultate și că alcoolul le-a dat curajul să experimenteze.

2. Homosexualitatea nu e contagioasă. Homofobia da, și se transmite prin lipsa educației.

3. La noi, un homofob e o persoană care urăște homosexualii, dar se masturbează la filme cu lesbiene.

4. Doar pentru că fac sex între ei, nu înseamnă că vor să facă sex și cu tine. În același fel, doar pentru că ești hetero nu înseamnă că tot sexul opus e atras de genitalele tale de parcă ai fi întruchiparea umană a efectului Axe.

5. Singura situație în care te poate afecta nunta unui cuplu gay e dacă ești invitat la nuntă și trebuie să cotizezi cu bani pe care nu îi ai. În acest sens, nunțile gay sînt exact ca celelalte – un inconvenient major.

6. Cea mai mare problemă la nunta unui cuplu gay e atunci cînd se decide cine e socrul mare și cine e socrul mic.

7. Lesbiană nu e ceea ce vezi tu prin pornoace, lesbiană e șoferul ăla de camion care parcă are sînii prea mari ca să fie bărbat (deși nu poartă cercei și parcă are un început de mustață).

8. Căsătoriile gay sînt lipsite de elementul religios, pentru că preoții nu-i înghit pe homosexuali. Astfel, nunțile lor devin mai scurte și mai ieftine.

9. În SUA, tradiția spune că tatăl miresei trebuie să achite costul nunții. Asta poate da naștere la complicații, mai ales atunci cînd se căsătoresc doi bărbați.

10. Homosexualii sînt de două feluri: activi și pasivi. Homosexualii pasivi sînt cei pe care nu-i vezi la Gay Pride Parade. Homosexualii activi sînt cei cărora le-ai spus deja că ești hetero, dar ei tot insistă.

11. Homosexualitatea nu e o alegere. Nu poți alege să nu mai fii homosexual exact așa cum nu poți alege să nu mai fii moldovean.

12. Homosexualitatea e un subiect profund.

13. După nuntă, un cuplu gay va face la fel de puțin sex ca și un cuplu hetero.

14. Parafrazîndu-l pe Woody Allen, se poate spune că sexul între homosexuali e o chestie murdară, dar numai dacă e făcut corect.

15.  Căsătoriile între homosexuali sînt într-adevăr ceva aberant – nu e natural să vrei să faci sex cu aceeași persoană pentru tot restul vieții.

poza e de aici

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.