13 lucruri mai puțin cunoscute despre prostituție

Când femeile se vând pe bani, se numește prostituție. Când bărbații se vând pe bani, se numește transfer de fotbalist.

Pe bună dreptate, sexul pe bani e considerat ceva murdar. Habar n-aveți prin câte mâini jegoase trec banii ăia.

Dacă îți vinzi trupul pe bani, ești prostituat. Dacă îți vinzi timpul și priceperea pe bani, ești angajat. Iar dacă îți vinzi sufletul pe bani, ești patriarh.

Sexul pe bani a fost inventat de daci cu sute de ani înaintea invenției banilor. Practic, dacii au inventat sexul. Înainte de sex, dacii se înmulțeau prin înmugurire.

În România, prostituția sexuală e încă ilegală, în timp ce toate celelalte tipuri de prostituție (morală, profesională, muzicală, etc.) sunt permise.

Diferența principală dintre prostituate și curve e că prostituatele lucrează mai mereu în același loc, în timp ce curvele își schimbă relativ des partidul.

E singura meserie cu spor de vechime negativ, adică e singura meserie în care nu impresionezi pe nimeni când spui că ai zeci de ani de experiență.

Diferența de preț dintre prostituatele scumpe și cele ieftine e egală cu suma de bani pe care va trebui să o dai mai târziu la doctor.

Și femeile plătesc pentru sex. De multe ori, cu viața.

Sexul pe bani e prostituție doar dacă o faci cu multe persoane. Dacă o faci cu una singură se numește căsnicie.

Și animalele se prostituează. De exemplu, câinele meu trebuie să primească o crănțănea ca să dea lăbuța.

Prostituția e o artă. De aceea e atât de criticată. În special de cei care n-au nici un talent în a o practica.

Să fii prostituat e ca și cum ai lucra de Revelion, adică tu muncești și toți ceilalți se distrează.

Foto: Bordel, Joachim Beuckelaer, 1562

5 thoughts on “13 lucruri mai puțin cunoscute despre prostituție

 1. Andrei Marian

  Draga autorule, ai inceput atat de nesatisfacator acest articol incat l-am citit pe tot din prima fraza. Dvs. spuneti ca femeile care fac sex pe bani sunt egale cu jucatorii de fotbal care sunt transferati pe bani. Pentru ca sa te nasti cu un organ sexual pe care sa il exploatezi imoral este acelasi lucru cu a munci aproape toata viata de la varsta de 7 — 9 ani pana la 40 de ani. Sa transpiri, sa urmezi un program, sa mananci sanatos, sa te expui accidentelor, sa fii departe de prieteni si de familie, sa mergi in cantonamente, sa ai doua antrenamente pe zi … in opinia dvs. toate acestea sunt egale cu a face sex pe bani. Pentru ca sa stai pe spate este acelasi lucru cu a alerga 4 stadioane de fotbal in 90 de minute.

  Tin sa mentionez ca premisa dvs. este gresita, o femeie care face sex pe bani se numeste prostituata iar un barbat care face sex pe bani se numeste si el prostituat. Nu este nicio diferenta.

  Va recomand sa munciti mai mult in a scrie o idee si sa nu alegeti calea usoara de face asocieri facile doar pentru a ilustra o comparatie care nu exista. Lenea autorului nu trebui sa fie transferata cititorului.

  Reply
  1. tibi_codorean Post author

   autorul leneș dorește să te întrebe: ai sesizat că articolul conține exclusiv glume sau te-au obosit cantonamentele în așa hal de nu mai recunoști ce e scris în serios și ce e scris în bătaie de batjocură?

   Reply
  2. Anonymous

   Ce prost esti si IRONIA e ca tu te crezi destept :)))). Culca-te si nu te mai trezii ca faci un bine omenirii. Boule ! :)))

   Reply
 2. Andrei Marian

  Chiar nu am sesizat gluma. Scuzele mele stimabile. Data viitoare, toarna mai multa ironie si simtaminte de glume ca sa stie omul in ce se baga.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.