13 lucruri mai puțin cunoscute despre marijuana

Marijuana e considerată periculoasă pentru că provoacă o poftă exagerată de mâncare și se știe că alimentele sunt pline de E-uri.

Marijuana e verișoara distractivă a cânepei și mama vitregă a discuțiilor filosofice despre religie, natura conștiinței și Univers.

Testele clinice au dovedit că marijuana medicinală poate avea efecte benefice în cazul anumitor afecțiuni. Atâta timp cât nu conține aluminiu.

Eu am fumat marijuana și nu țin minte să-mi fi făcut rău. De fapt, nu țin minte nimic din perioada aia.

Dacă vrei ceva care să te amorțească și să-ți încetinească funcțiile cerebrale, nu e nevoie de marijuana. Ajunge o oră de Bravo, ai stil!.

În România, marijuana e ilegală pentru că statul preferă să facă bani din alte droguri, gen tutun, alcool sau spirt sanitar.

La întrebarea Ce e mai greu, un gram de marijuana sau un gram de pene?, răspunsul e întotdeauna Un gram de pene.

Doza letală de marijuana pentru o persoană adultă e de 600 de kilograme fumate în 15 minute, dar nimeni nu poate rula jointuri atât de repede, că i se uscă gura după prima țigară.

Dacă vrei să încerci puțină marijuana, doar un fum, așa, tot ce trebuie să faci e să mergi la orice festival de muzică și să stai un minut lângă oricine.

Principală diferență dintre marijuana și tutun e că e mult mai ușor să faci rost de marijuana într-o școală. Și marijuana nici nu are nevoie de promoterițe sexy care să-i facă reclamă prin baruri dând mostre gratuite.

Marijuana provoacă râsul, dar încă nu s-a dezvoltat o tulpină de iarbă destul de puternică pentru a-l face pe Bromania amuzant.

Marijuana e singurul lucru care mai ține în viață muzica reggae.

Marijuana e sănătoasă, nu doar pentru că ameliorează simptomele unor boli cronice, ci pentru că te prăjește fără ulei.

Foto: wallpaperup.com

2 thoughts on “13 lucruri mai puțin cunoscute despre marijuana

  1. 0gar

    Nu stiu altii cum sunt, man, dar eu cand ma gandesc la locul nasterii mele, la containerul de marfa din tabla ruginita esuat pe plaja in care am vazut prima data lumina zilei, la stalpul prispei acoperite cu stuf unde lega mama cateva legaturi de marijuana de crapau rastafarienii fumand la ele, la tancul petrolier imens care plutea lent exact prin dreptul soarelui cand apunea in mare lasand in urma lui o pata de titei de parca era o pensula cu tus negru aplicata pe o hartie creponata albastra, la tipetele pescarusilor care se bateau pe resturile de mancare aruncate la gunoi, la injuraturile unui marinar care se trezea in sant dupa o betie crancena nocturna urmata de un delirium tremens diurn si observa ca i-au disparut banii, ceasul de la mana si toate actele, la algele putrezite considerate drept delicatese de catre muste, la viata acvatica atat de variata cum ar fi meduzele si tot felul de ambalaje, la soarele care incingea nisipul in asa hal la amiaza ca nu mai puteam merge descult pe plaja si trebuia sa intru pana la glezne in apa, la cerul pe care nu se vedea nici cea mai mica urma de nor decat niste urme albe subtiri ale avioanelor care au zburat undeva foarte sus, unde era mai racoare – cand ma gandesc la toate astea ma trazneste melancolia si imi vine sa-mi aprind o tigara.

    Reply
  2. codrut

    aia cu reggae… mi-aduce aminte de bancul ala, cu tipii care terminasera toata marfa… si, trezindu-se din somn, intreaba “frate, da’ ce-i cu muzica asta de cacat?”.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.