11 lucruri mai puțin cunoscute despre fumat

1. Fumatul te face mai cool. Deci, dacă vrei să fii cool, o chestie pe care n-a mai vrut-o nimeni în ultimii zece ani, pentru că a expirat noțiunea, apucă-te de fumat.

2. Grosimea țigaretei e direct proporțională cu mărimea organului bărbătesc. Fumătorii de trabuc au, așadar, cele mai mari penisuri. Fumătorii de țigări slim, în mod implicit, au vagine. Sau poate că e ca la mașini și e fix invers. Nu știu, nu-s fumător.

3. Cu banii pe care-i dai pe țigări într-un an ai putea să-ți cumperi ceva mult mai bun și mai sănătos, gen marijuana.

4. Fiecare țigară fumată îți reduce speranța de viață cu 11 minute, asta chiar dacă tu ești sprinten și poți să o fumezi în mai puțin de 5.

5. O singură țigară conține mai mult de 4.800 de chimicale, dintre care 69 sînt cancerigene. Hi, hi, hi, 69 e o cifră amuzantă, pentru că amintește de poziția aia sexuală pe care n-o practică nimeni pe motiv că priveliștea lasă de dorit. E mai bine ca 6 să se ocupe liniștit de 9, iar apoi 9 să-i întoarcă favorul lui 6. Așa ar fi corect și frumos.

6. Hitler a fost primul care a lansat o campanie publică împotriva fumatului. Fumatul e social acceptat din acest motiv, pentru că ar fi culmea să fii de acord cu Hitler, chiar dacă omul avea cîteva idei bune, doar că nu le-a gestionat corespunzător.

7. Dependenții de tutun care intenționează să se lase de fumat preferă să o facă lunea. De parcă ziua de luni nu era deja suficient de nasoală!

8. Sigmund Freud nu a renunțat niciodată  la tutun deși a trebuit să sufere din cauza acestuia mai bine de 30 de operații. Știa că lăsatul țigărilor i-ar fi făcut bine, dar mai știa și că facerea de bine e futere de mamă. Și el ținea la mama lui.

9. John Adams, al doilea președinte al Statelor Unite, s-a apucat de fumat la vîrsta de opt ani. Acum e mort. Fumatul dăunează grav sănătății.

10. Doar o treime din populația adultă a lumii fumează, asta deși 99% din ea are motive să o facă.

11. Fumatul face sînii să se lase mai repede, pentru că afectează elastina din piele. Din acest motiv, țigara se fumează după sex, nu înainte.

Informații mai serioase despre fumat puteți găsi aici și aici. Sursa foto: aici

2 thoughts on “11 lucruri mai puțin cunoscute despre fumat

  1. tibi_codorean Post author

   Corect era: Amuzantule, gândește-te și la 11 lucruri mai puțin cunoscute despre jurnaliști fără viitor.
   Iar eu aș fi răspuns: Nu sunt jurnalist, dar mă gândesc. Poate chiar la 13.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.