Blogul Scame din Buric tocmai a împlinit un an

Nu s-a întâmplat nici azi și nici ieri. Nu există o oră exactă la care s-a petrecut fericitul eveniment pentru că nu țin bine minte când s-a născut ideea blogului. A fost undeva pe la mijlocul lui decembrie 2010. Și nu numai că nu știu când, dar nici acum nu pot să spun de ce m-am apucat să scriu. Când îmi dau seama, vă anunț.

Vom sărbători discret și fără mare tam-tam, conștienți de faptul că luna decembrie este de regulă rezervată aniversării unei alte mari celebrități. Da, este vorba de Sir Isaac Newton – inventatorul gravitației, cred.

Apropierea de cumpăna dintre ani este un moment prielnic bilanțurilor și, având în minte o imagine de ansamblu, se poate spune că blogul a avut un an bun: mai bine de 200 de articole și articolașe, unul mai bun decât celălalt, cel puțin 100 de fani declarați pe Facebook dar și alții mai discreți, multe poze, vorbe inspirate, spiritisme, glume și glumițe. Toate acestea vor pluti de-acum încolo în spațiul virtual ca tot atâția fulgi de zăpadă răscoliți de un vifor năprasnic.

Și vă spun și un secret: anul următor va fi chiar și mai bun. E în interesul vostru să stați prin zonă.
Cu voie bună, mă înclin și mulțumesc tuturor fanilor și cititorilor.

Sursa foto, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.