Dragnea, surprins în timp ce se autograția la el în birou

Cu toate că atârnase de clanța ușii semnul cu “Nu deranjați, lucrez în slujba poporului”, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost surprins de un subaltern în timp ce se autograția furibund cu mâna dreaptă, ținând în cealaltă mână un document ce semăna foarte mult cu o ordonanță de urgență guvernamentală.

Cu pantalonii strânși în jurul gleznelor, aplecat înspre sine ca un cocoșat, Dragnea se autograția maniacal, stând cu spatele la ușă, motiv pentru care a continuat să se autograțieze secunde bune după ce premierul Grindeanu și-a dres vocea și a scăpat un salut anemic. Chiar și după ce a fost descoperit, Dragnea a insistat să-și ducă la bun sfârșit autograțierea și l-a rugat frumos pe Grindeanu să închidă ușa, să nu-l vadă poporul, căci nu mai are mult.

Nu mică le-a fost mirarea celor ce-l cunosc pe domnul Dragnea să afle că acesta încă se autograțiază la vârsta lui. “E bine că mai poate și că încă nu l-a lăsat organul legislativ, a declarat mirat Ministrul Injustiției, dar e ciudat că o face singur în condițiile în care sunt atâția oameni care i-ar face-o cu plăcere. Eu, de exemplu, l-aș grația până n-ar mai ști cum îl cheamă.”

Gestul autograțierii este cu atât mai neînțeles cu cât domnul Dragnea se află într-o relație fericită cu legea, o lege permisivă care îl pedepsește cu suspendare și nu se manifestă gelos atunci când acesta o înșală cu legi mai tinere. Pe deasupra, dar uneori și pe dedesubt, Dragnea mai are și o iubită tânără care ar putea să-i alunge pofta de autograțieri, dacă acesta ar avea încredere să se lase pe mâna ei.

Chestionat de presă în legătură cu acest vulgar incident, Dragnea a declarat sincer, cu mâna pe șliț, că nici nu știe nimic despre vreo autograțiere, nici păr în palmă nu i-a crescut.

2 thoughts on “Dragnea, surprins în timp ce se autograția la el în birou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *